Vijf Makelaars

Lammerhof 113 Te koop

Warnsveld 7232 AT

Wordt dit jou huis in Warnsveld?

Geniet van de ruimte in de woning, de diepe tuin en de mooie ligging in een rustige straat met veel groen. Deze woning is goed geïsoleerd, heeft 12 zonnepanelen voor een lagere energienota en maar liefst vier slaapkamers, waarvan één op de tweede verdieping. De woning is fijn gelegen in een gewilde woonwijk en heeft een keuken met diverse inbouwapparatuur en een bijkeuken.

Indeling:
Begane grond:
Toegang tot de ruime hal aan de zijkant van de woning, in de hal bevindt zich een toilet en de trap naar de 1e verdieping.
In de ruime lichte woonkamer zie je een mooie verdeling tussen het zitgedeelte aan de voorzijde en een ruim eetgedeelte, wat grenst aan de keuken en achtertuin. Het zitgedeelte, groot genoeg voor een grote hoekbank en het eetgedeelte is groot genoeg voor een zespersoons tafel.

Via het eetgedeelte is de keuken te bereiken. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron en een koelkast.
In de keuken is een deur naar de bijkeuken, van waaruit de tuin te bereiken is.

1e Verdieping:
Via de overloop zijn er drie slaapkamers bereikbaar. De modene badkamer aan de voorzijde is voorzien van een inloopdouche, 2e toilet en een wastafel.

2e Verdieping:
Op deze verdieping is een vierde ruime slaapkamer gelegen. Ook bevinden zich hier de de aansluitingen voor de wasmachine en de CV ketel.

Exterieur:
In de bijkeuken is een deur naar de diepe tuin, gesitueerd op het noordoosten. Dat betekent dat je de hele dag een plekje in de zon of schaduw kan zoeken.
De stenen berging met elektra is een prima berg-/hobbyruimte.

Op loopafstand zijn diverse voorzieningen waaronder diverse basisscholen, sportverenigingen en het is maar 2 minuten lopen naar het winkelcentrum. Bij het winkelcentrum zijn niet alleen een supermarkt en diverse speciaalzaken maar ook een leuke weekmarkt. Na 10 minuten fietsen door Warnsveld en Zutphen sta je in de binnenstad van Zutphen; ook zijn er goede busverbindingen met het station en centrum.

Bouw

Soort: eengezinswoningBouwvorm: bestaande bouwBouwjaar: 1981Dak type: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 112 m2Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 7 m2Perceel oppervlakte: 214 m2Inhoud: 399 m3

Kamers

Aantal kamers: 5Aantal slaapkamers: 4Aantal badkamers: 1

Voorzieningen

Voorzieningen: airconditioning
Terug naar overzicht